Johnson & Johnson: M. van Beusekom, Sr. Profesional Education & Development manager

Multifocaal: The Next Level

Waar liggen de kansen voor uw contactlenzenpraktijk? Bij de presbyopen! Op dit moment is 47% van de Nederlandse bevolking ouder dan 45 jaar en hiervan is 59% in de leeftijd tussen 45 en 65 jaar oud. Een enorme kans dus voor de contactlens praktijk, om deze potentie aan te spreken. 
Tijdens deze 20 minuten durende levendige sessie willen wij samen met u kijken hoe deze kansen te benutten en u ook graag uitleg geven over The Next Level multifocale technologie die gebruikt maakt van Pupil Optimized Design, waarmee u in een paar simpele stappen een succesvolle aanpassing doet. Dus niet alleen een voordeel voor de klant, maar ook voor uw praktijk! 
Neem deel aan deze sessie en breng uw praktijk naar The Next Level. 

CV

Marco van Beusekom heeft zich vanaf begin jaren ’90 zich helemaal toegelegd op het aanmeten van contactlenzen en heeft ervaring opgebouwd met het aanmeten van lenzen voor cosmetische toepassingen, maar ook toepassingen voor medische indicaties. Sinds 2011 werkt hij voor Johnson & Johnson Vision Care als Sr. Professional Education & Development manager verantwoordelijk voor Duitsland, Oostenrijk en de Benelux. In de afgelopen 20 jaar heeft hij vele lezingen gegeven over de toepassing van contactlenzen en praktijk management in zowel Nederland maar zeer zeker ook internationaal. Hij is een veel gevraagd spreker op diverse internationale congressen en heeft naast de lezingen ook vele artikelen geschreven over het onderwerp contactlenzen.

Marco van Beusekom is bijzonder lid van het NOG, bestuurslid van de stichting NCC en grondlegger van het NCC-congres, waarvan hij nu nog de rol van scientific director vervult. In 2008 ontving hij het erelidmaatschap van de Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC) voor zijn rol binnen de promotie van de contactlens en zijn werk voor het NCC en Podium Cornea & Contactlenzen. In 2017 ontving hij de Jan Kok penning voor zijn bijdrage aan de promotie van contactlenzen en het contactlens onderwijs in het algemeen.