Eyevinci: R. Kojima FAAO, FBCLA, FSLS, FIAO

De legendarische Medmont E300 corneatopograaf krijgt een opvolger

Medmont produceert al meer dan 15 jaar de veel geprezen Medmont E300 topograaf. De gepatenteerde Medmont technologie wordt wereldwijd gebruikt en gewaardeerd door oogzorgspecialisten. Deze legendarische topograaf krijgt een opvolger, de Medmont Meridia. Deze is exclusief verkrijgbaar bij EyeVinci.


In de lezing van Randy Kojima, FAAO, FBCLA, FSLS, FIAO, komen de toepassingen van de 2 Meridia modellen in uw contactlens-of optometrie praktijk aan de orde en wat de Medmont Meridia voor u als oogzorgspecialist kan betekenen. Deze presentatie zal gehouden worden in het Engels, waarin de volgende onderwerpen worden besproken:

Er is een nieuwe Medmont topograaf
Is de Medmont Meridia Pro een nieuwe Medmont E300? Het antwoord is nee. De veelzijdige inzetbaarheid van een moderne corneatopograaf wordt toegelicht, waaronder: Meridia Classic en de Meridia Pro
Er zijn twee verschillende modellen verkrijgbaar van de nieuwe Medmont Meridia. De beide topografen delen de HD kleuren camera, echter bij de Meridia Pro wordt deze camera breed ingezeten gebruikt in combinatie met verschillende belichtingstechnieken zoals: De test strategieën van de Meridia
De verschillende test strategieën van de Meridia worden doorgenomen, alsmede uitleg van de rapportagesoftware. Droge ogen management
De inzetbaarheid van de Medmont Meridia bij“droge ogen diagnose”en management.

CV

Randy Kojima is de Clinical Research and Development Director van PTS (Precision Technology Services) gevestigd in Vancover Canada.Verder is hij als onderzoekwetenschapperen Clinical Instructorverbonden aan de Pacific University College of Optometry in Forest Grove Oregon. Voor Medmont Instruments, gevestigd in Melbourne Australië treed Randy Kojima op als Clinical Advisor.

Randy heeft talloze publicaties op zijn naam staan op het gebied van contactlens gerelateerde onderwerpen, en heeft als bijdragend auteur enkele hoofdstukken geschreven voor boekpublicaties.Hij geeft wereldwijd lezingen en deelt graag inzichten, ervaringen en onderzoek met mede oogzorgcollega’s van over de hele wereld.

Randy Kojima is een Fellow of theAmerican Academy of Optometry, the British Contact Lens Association, the Scleral Lens Education Society en the International Academy of Orthokeratology.