P. van Hilten (Medische Technologie en Techniek van de Alrijne Zorggroep)

A buyer’s guide to OCT

Op het moment dat je voor de afweging staat ‘ga ik wel of geen OCT aanschaffen?’, moeten er keuzes gemaakt worden op de door de leveranciers geleverde informatie en de nieuwste technologieën en ontwikkelingen.
Tijdens deze interactieve workshop kunt u kennis nemen van de verschillende Optical Coherence Tomography’s (OCT’s) die momenteel op de Nederlandse markt worden aangeboden. Ook zal er aandacht besteed worden aan de technische specificaties, de verschillende mogelijkheden op het gebied van analyses en de kwaliteit van de verschillende OCT scans.
Kortom, een introductie en ondersteuning in het traject voor de mogelijke keuze van de aanschaf van een OCT.

CV

Sinds 2017 ben ik werkzaam als teamleider van de Medische Technologie en Techniek van de Alrijne Zorggroep. Daarnaast ben ik mede eigenaar van de Eye Care Academy.
Ook werk ik sinds 11 jaar als zelfstandig interim manager, consultant en coach/trainer in de oogheelkunde met een focus op oogheelkundige beeldvormende technieken. Verder ben ik zeven jaar voorzitter geweest en 2 jaar bestuurslid  van de vereniging Oogheelkundig Fotografen Nederland (OFN).
Ik streef ernaar om kennis te delen en over te dragen, om mogelijkheden te zien en innovatief bezig te zijn.