I. Flux (Eaglet-Eye)

Weg met hoogtevrees! Meet lenzen aan op basis van sagitta.

In deze workshop laten wij voor het eerst live de werking van de Eye Surface Profiler zien. We laten zien hoe we de exacte hoogte van het oog in kaart brengen. Met behulp van de sagitta-waarde en de richtlijn van Ercon is de eerste passing zó gericht dat het aantal herpassingen substantieel wordt verminderd.
Daarnaast biedt de hoogtemeting ook de perfecte basis voor het vinden van custom aangepaste lenzen waarmee iedere optometrist in staat is om daadwerkelijk vakwerk af te leveren en zodoende aan échte klantenbinding te doen. Overstappen naar hoogtemeting biedt dus een unieke kans om jouw vakmanschap veel meer te benadrukken.
Ben je geïnteresseerd om jouw zorgaanbod substantieel te vergroten? En heb je ook interesse in meer tevreden klanten? Dan is nu de tijd aangebroken om te investeren in nieuwe technologie en een andere manier van contactlens aanpassen. Lever maatwerk voor de ogen van je klanten.
Laat ons je tijdens deze workshop over je hoogtevrees heen helpen. Hoogtemeting is de logische stap in jouw lenspraktijk. Met custom-fit lenzen bied je zorg op maat en een antwoord op de vraag waar jouw meerwaarde ligt als optometrist. Na deze workshop wapen je jezelf tegen de internet verkopen en weet je jouw klanten te binden aan je praktijk door ze efficiënter aan een beter passende lens te helpen.

CV:

Ilse heeft in 2016 haar Bachelor of Science afgerond aan de Hogeschool van Utrecht, Nederland. Vervolgens heeft ze in 2017 haar Master of Science gedaan in Schotland aan de Glasgow Caledonian University in Clinical Opthalmology and Vision Research. Ilse is momenteel professional affairs manager bij Eaglet-Eye en begeleid klanten met het aanpassen van gespecialiseerde contactlenzen gebaseerd op hoogte informatie.