A. Keuken MSc, Dr. S. Mueller-Schotte & L. van Doorn MSc (Hogeschool Utrecht)

Ik hou van OPTOMETRIE quiz

 
In deze quiz nemen we je mee in de wereld van Optometrie. We gaan kennis op het gebied van Optica, Klinische optometrie, binoculair zien en contactlenzen testen (eerstelijns optometrie) door middel van een interactieve quiz.
 

CV’s

Louise van Doorn is werkzaam als hogeschooldocent op de Hogeschool Utrecht. Haar expertise gebieden zijn klinische optometrie en binoculair zien.
 
Arjan Keuken is in 1991 begonnen in de optiek en heeft de diverse optiek- en contactlensopleidingen gevolgd. In 2002 heeft hij de HBO optometrie afgerond en is tussen 2002 en 2016 werkzaam geweest in de optometrie praktijk Damme Optometrie. Sinds januari 2016 is hij werkzaam als docent aan de opleiding Optometrie aan de Hogeschool Utrecht. In 2012 voltooide hij de masterstudie MSc in Optometry and Visual Science aan City, University of London. Momenteel volgt hij aan dezelfde universiteit een promotietraject.
 
Sigrid Mueller-Schotte (OD, PhD, FAAO) is reeds aan de Universiteit Utrecht gepromoveerd op de invloed van het gezichtsvermogen op het dagelijkse functioneren bij ouderen. Verder is zij opgeleid als Augenoptikermeisterin (Duitsland), Doctor of Optometry met specialisatie Primary Care (VS) en epidemioloog (NL). Sinds meer dan 17 jaar is zij als docent werkzaam aan de Hogeschool Utrecht en heeft jarenlange internationale ervaring in de klinische praktijk op alle gebieden van de optometrische diagnostiek. Sigrid heeft talloze nationale en internationale publicaties in wetenschappelijke en professionele tijdschriften gehad. Sinds 2009 is zij betrokken bij het Board of Management en Board of Examiners voor het Europees Diploma in Optometrie.