Locatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

Het OVN Congres 2019 vindt wederom plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. In 1931 opende 's-Hertogenbosch het eerste, geheel overdekte en afgesloten veemarktcomplex van Nederland. Het gebouw is zó bijzonder dat het op de lijst rijksmonumenten staat. Jaren achtereen wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar, nu gebeurt dat met kennis en kunde. De runderhal van toen is nu een geavanceerde congres- en evenementenlocatie, dat modern comfort mixt met een authentiek karakter. 1931, de gastvrije en authentieke congres- en evenementenlocatie van Zuid-Nederland, ligt aan Brabanthallen 's-Hertogenbosch, op een steenworp afstand van de historische binnenstad. Klik hier voor de plattegrond.
 

Adres

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch

1931 beschikt over ruim 800 parkeerplaatsen. Er zijn dus voldoende parkeerplaatsen, waarvoor deelnemers een parkeermunt ontvangen.
 

Route

Met de auto

A2 vanuit Utrecht
Volg de instructie richting 's-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk- 's-Hertogenobosch-Noord Centrum aan en volg de verwijzing Brabanthallen. Neem hier afslag 's-Hertogenbosch Centrum- Maaspoort- Brabanthallen en ga hier links naar de Maaspoortweg. Volg deze weg tot de Zandzuigerstraat, op de Zandzuigerstraat links afslaan naar de Diezekade. Neem de 2de afslag rechts, de Oude Engelenseweg op. U vindt 1931 Congrescentrum Brabanthallen aan uw rechterzijde. (U heeft de ingang van Brabanthallen 's-Hertogenbosch gepasseerd.) 

A2 vanuit Eindhoven
Volg de instructie richting 's-Hertogenbosch. Houd bij afslag 's-Hertogenbosch Centrum rechts aan richting Tilburg Centrum- ring 's-Hertogenbosch-West. Bij het begin van de bebouwde kom van 's-Hertogenbosch rechtdoor rijden op de Randweg. Sla vervolgens rechtsaf richting Magistratenlaan. Ga rechtdoor op de Magistratenlaan. Weg vervolgen naar de Parallelweg. Sla linksaf naar de Oude Engelenseweg. U vindt 1931 Congrescentrum Brabanthallen aan uw rechterzijde.
 
A2 vanuit Nijmegen
Volg de instructie richting 's-Hertogenbosch- Heesch- Oss op de A-59. Volg hier de afslag Rosmalen- Berlicum- 's-Hertogenbosch Centrum en P+R Transferium. Voeg in op Graafsebaan (borden naar 's-Hertogenbosch-Centrum). Weg vervolgen naar De Grote Elst. Weg vervolgen naar Stadionlaan.Ga rechtdoor over één rotonde. Weg vervolgen naar Aartshertogenlaan. Flauwe bocht naar rechts om op de Aartshertogenlaan te blijven. Sla linksaf bij Orthenseweg. Weg vervolgen naar Diezebrug. Sla rechtsaf bij Boschdijkstraat. Boschdijkstraat draait iets naar rechts en wordt Veemarktweg. Weg vervolgen naar Oude Engelenseweg. U vindt 1931 Congrescentrum Brabanthallen aan uw rechterzijde.

 

Met het openbaar vervoer

1931 bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station 's-Hertogenbosch. U dient daarbij de stationsuitgang “West” te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. De weg naar 1931 kunt u gemakkelijk vinden door het spoor aan uw "rechterhand" te houden. Na ongeveer 9 minuten komt u aan op een kruispunt en ziet u de toren van 1931 Congrescentrum Brabanthallen, en onder deze toren treft u de hoofdentree van 1931. Overigens is het ook mogelijk om vanaf 's-Hertogenbosch CS met de OV-fiets naar 1931 Congrescentrum Brabanthallen te komen. Meer informatie hieromtrent kunt u vinden op www.ov-fiets.nl. Plan uw reis naar 1931 via www.9292.nl.