Tijl van Mierlo (Bausch + Lomb)

ComfortFeel Technologie, een echte Game Changer!

De spelregels veranderen voor contactlensdragers. Zij verwachten van hun ogen dat ze blijven presteren in de meest uitdagende omstandigheden. Nieuwe tijden, nieuwe uitdagingen… Het behouden van de gezondheid van de oculaire omgeving is een essentiële voorwaarde voor het comfortabel dragen van contactlenzen. Maar hoe doen we dat? Hoe beschermen we de homeostase van de traanfilm?
In deze sessie vertellen we hoe wij ons hebben laten inspireren door het TFOS DEWS II rapport voor de ontwikkeling van de ComfortFeel Technologie. Via passieve diffusie wordt een unieke cocktail van ooggezondheids- en comfortbevorderende stoffen afgegeven om de traanfilm te beschermen, te verrijken en te stabiliseren. Zo behoudt het oog een hoog niveau van comfort gedurende de hele dag. We tonen u hoe wij het spel veranderen met dé lens voor deze tijd. 

CV

Tijl van Mierlo (Bausch + Lomb)
Tijl van Mierlo studeerde in 2016 af als optometrist aan de Odisee Hogeschool in Brussel, waar hij nu actief is als docent Contactologie. Daarnaast is hij Professional Relations Manager bij Bausch + Lomb, waar hij met een grote passie voor professionele educatie zijn rol vervult. Hij is ook actief als raadgever bij de APOOB (Algemene Professionele Opticiens- en Optometristenbond van België).