Uitnodiging gasten OVN Congres 2023


Geachte [[voorletters]] [[tussenvoegsel]] [[achternaam]],
  
Graag nodigen wij u uit om op 13 maart als gast aanwezig te zijn op het OVN Congres in Congrescentrum 1931 te Den Bosch. De OVN organiseert haar tweejaarlijks congres volgens een geheel nieuw concept! 

Door de pandemie zijn we in een stroomversnelling geraakt qua online scholingen; de OVN heeft een uitdagende congresvorm gevonden, waarbij er fysieke scholing aangeboden wordt op 13 maart en daarna volgt nog een reeks aan interessante webinars die onze leden later kunnen terugkijken. Aan alle behoeften wordt zo voldaan: kennisontwikkeling, het behalen van maximaal KP-punten, als ook de persoonlijk ontmoeting. 
 
Met veel trots kondig ik het programma aan voor het OVN Congres 2023. We hebben gerenommeerde sprekers bereid gevonden om een lezing te geven. Het is een compleet programma met 25 uur aan lezingen, waarbij er niet verwacht wordt dat u in uw luie stoel achterover gaat zitten. U zal geprikkeld worden mee te doen, prijzen binnen te slepen en mee te praten! Nieuwsgierig naar het volledige programma en alle sprekers? Neem dan een kijkje op onze congreswebsite.   

Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn, omdat de OVN belang hecht aan onze goede relatie. 

U kunt zich voor 7 maart 2023 inschrijven via deze button:
 
 
Hopelijk tot ziens op 13 maart!