Uitnodiging pers OVN Congres 2023


Geachte [[voorletters]] [[tussenvoegsel]] [[achternaam]],
  
Graag nodigen wij u uit om op 13 maart als pers aanwezig te zijn op het OVN Congres in Congrescentrum 1931 te Den Bosch. De OVN organiseert haar tweejaarlijks congres volgens een geheel nieuw concept! 

Door de pandemie zijn we in een stroomversnelling geraakt qua online scholingen; de OVN heeft een uitdagende congresvorm gevonden, waarbij er fysieke scholing aangeboden wordt op 13 maart en daarna volgt nog een reeks aan interessante webinars die onze leden later kunnen terugkijken. Aan alle behoeften wordt zo voldaan: kennisontwikkeling, het behalen van maximaal KP-punten, als ook de persoonlijk ontmoeting. 
 
Met veel trots kondig ik het programma aan voor het OVN Congres 2023. We hebben gerenommeerde sprekers bereid gevonden om een lezing te geven. Het is een compleet programma met 25 uur aan lezingen, waarbij er niet verwacht wordt dat de deelnemers in hun luie stoel achterover gaat zitten. Nieuwsgierig naar het volledige programma en alle sprekers? Neem dan een kijkje op onze congreswebsite.   

Op het congres zijn maar liefst 18 exposanten aanwezig die de deelnemers informeren over hun nieuwste producten en diensten. Benieuwd wie er allemaal staan? Neem dan een kijkje op de website van het congres.
 
U kunt zich voor 7 maart 2023 inschrijven via deze button:
 
 
Ik hoop u op 13 maart te verwelkomen!