We horen graag jouw mening over het OVN Congres 2023!

 
 

Beste [[Voorletters]] [[tussenvoegsel]] [[Achternaam]],

Wat was het afgelopen maandag een bijzondere dag. Voor het eerst na vier jaar weer een fysiek congres. In Den Bosch waren maar liefst zo’n 1000 mensen aanwezig. Heel fijn dat jij er ook bij was! Ik hoop dat er voldoende ruimte was om elkaar te ontmoeten en te netwerken, want dat is natuurlijk een belangrijk gezellig onderdeel van het congres.

Na de congresdag in Den Bosch kunnen deelnemende OVN-leden congreslezingen als webinar terugkijken. Een extra optie die we dit jaar aan het congres toegevoegd hebben. We zijn natuurlijk heel benieuwd hoe je dit ervaart. Ik wil je vragen de evaluatie in te vullen, zodat wij je feedback mee kunnen nemen bij de organisatie van een volgend congres. Ook vraagt het Kwaliteitsregister Paramedici om een ingevulde evaluatie, dus wij ontvangen graag je terugkoppeling.
 
Het invullen van de evaluatie duurt ongeveer 6 minuten.
Klik hier om de vragenlijst direct in te vullen.

Ik wil je vast heel hartelijk danken voor je feedback. Mocht je vragen hebben over het invullen van de vragenlijst, dan kun je die stellen via congres@optometrie.nl.
En voor wie zich afvraagt, hoe de webinars terug gekeken kunnen worden; deze komen in tranches beschikbaar:
  • Vanaf 20 maart de congreslezingen uit Limousin 1;
  • Vanaf 27 maart de congreslezingen uit Limousin 3;
  • Vanaf 3 april de congreslezingen uit Dexter 21-24.
Alle deelnemende OVN-leden ontvangen automatisch van ons op de genoemde dagen een e-mail met een link om deze webinars terug te kunnen kijken.