OVN Congres 2023

OVN Congres 2023

Het congresprogramma is veelzijdig en een "must" voor iedereen in de beroepsgroep. 

Dertig uur lezingen en workshops

Tijdens het congres wordt 30 uur aan lezingen en workshops verzorgd, waarbij een groot deel van de lezingen wordt opgenomen om later vanuit thuis terug te kunnen kijken. Feitelijk schrijf je je in voor drie dagen congres. Zo kun je vrijwel alles volgen! 
De exposanten informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe apparatuur of diensten. Onder meer de nieuwste technologische ontwikkelingen, De Grote Retina quiz en droge ogen en zorgsubstitutie is in het programma opgenomen. Iedere professional kan tijdens dit congres verdieping vinden, zodat je voorbereid bent voor the next level!

Nieuwsgierig naar het hele programma en de sprekers?

Maandag 13 maart 2023 is het zover, het achtste OVN Congres. Dat betekent een uitgebreid programma. Want een OVN Congres is pas geslaagd als er voor iedereen iets te doen is. Wat kun je verwachten? We laten je graag de onderwerpen van het programma zien, er wordt momenteel nog druk exacte invulling gegeven aan het programma.

Het programma begint om 09.30 uur en duurt tot 20.00 uur. Vanaf 08.30 uur zijn de deuren geopend. Er zijn meerdere pauzes en een overheerlijke lunch en diner staan er voor je klaar.
 
Locatie
Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch
https://www.1931.nl
 
N.B. Er kunnen nog wijzigingen aangebracht worden aan het programma in de vorm van inhoud en tijdstip.