Let op: Voor deze workshop moet je je apart inschrijven, naast de inschrijving voor deelname aan het congres. Klik hier om je in te schrijven.
Als optometrist kun je te maken hebben met cliënten die als gevolg van een onjuiste samenwerking tussen de ogen lijden onder visuele problemen die belemmerend zijn voor hun dagelijkse leven. Hoe handel je bij dergelijke problematiek? Welke testen helpen bij het juiste plan van aanpak? Wat zijn de ‘do’s and don’ts’? En wat zegt de literatuur hierover? Dat behandelen en bediscussiëren we tijdens deze workshop op een interactieve, casuïstieke manier.
Daisy Laan, BSc optometrist en orthoptist
Daisy heeft als orthoptist en optometrist ervaring met behandeling van patiënten in de eerstelijns en tweedelijns oogzorg. Na zeven jaar ervaring in de optiek te hebben opgedaan is Daisy nu werkzaam in het Flevoziekenhuis en ziet ze daar dagelijks patiënten met klachten omtrent binoculair zien. Daarnaast is ze verbonden aan de Hogeschool Utrecht als docent voor de Orthoptie opleiding en geeft ze les in de samenwerking en ontwikkeling van de ogen. Door haar huidige studie, de master Klinische Gezondheidswetenschappen, is ze bekend met het belang van evidence based ontwikkelingen in de gezondheidszorg.