Abstract Gabrielle Janssen - roadshow droge ogenIk wil een optometriepraktijk starten, waar moet ik beginnen?

Gabriëlle Janssen, optometrist en bedrijfskundige 

In deze interactieve lezing staat de bedrijfsvoering van de optometrist centraal. Waar moet een optometriepraktijk aan voldoen? Hoe bepaal ik de prijs van een onderzoek? Hoe bepaal ik mijn zorgaanbod? Aan de hand van praktijkvoorbeelden zullen de onderwerpen worden behandeld. Hierbij krijg je niet alleen inzicht in de theorie, maar ook tips over de praktische toepassing hiervan. Zo weet je welke concrete stappen je moet zetten voordat je gaat starten. 
 

CV

Gabriëlle Janssen studeerde in 1998 af aan de Hogeschool Utrecht als optometrist. In 2010 heeft zij haar Fellowship of the American Academy of Optometry behaald en in 2018 heeft zij haar Master Business Administration Health and Services afgerond.
Op verschillende intra- en extramurale werkplekken heeft zij zich verdiept in de verschillende aspecten van de optometrie en in de bedrijfsvoering van oogheelkundige afdelingen. Momenteel zet zij zich als voorzitter van de OVN in om de positie te versterken van de optometrie in de oogzorgketen en werkt zij als consultant en optometrist in diverse Nederlandse oogheelkundige centra.
LinkedIn-profiel