ZorgDomein werkt in de praktijk

Als zorgverlener wil je de beste zorg bieden aan je patiënten. Dat begint met heldere, veilige communicatie en een efficiënte manier van werken. ZorgDomein is een slim platform met digitale oplossingen voor Verwijzen, Diagnostiek aanvragen en Overleggen. Op deze manier verbindt ZorgDomein, al 19 jaar, zorgverleners onderling en met hun patiënten, met als doel bij te dragen aan een betere zorgwereld. ZorgDomein is er nu ook voor jou als optometrist, zodat je jouw praktijkaanbod kunt tonen aan bijvoorbeeld de huisarts, verwijzingen digitaal kan ontvangen en rapportages kunt versturen.

ZorgDomein ontwikkelt daarnaast volop. Zo maken we koppelingen met steeds meer informatiesystemen in de eerstelijn. Via zo’n koppeling ontvangt jouw praktijk bij een verwijzing via ZorgDomein automatisch alle medisch relevante gegevens snel en foutloos in het patiëntendossier.
Daarnaast werken we aan de mogelijkheid om verwijzingen vanuit de 2e/3e lijn te ontvangen, zodat jouw aanbod ook zichtbaar is voor medisch specialisten.

Tijdens een demonstratie van de applicatie wordt het inzichtelijk hoe ZorgDomein voor jouw praktijk kan werken en hoe jij jouw zorgaanbod onderscheidend kunt presenteren. Daarnaast komen ook de kosten van ZorgDomein, de zorgmessenger waarmee je veilig kunt overleggen met andere zorgverleners, en het aanmelden op ZorgDomein, aan bod. 

 

CV 

Anja van Loon heeft gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is inmiddels bijna 4 jaar werkzaam bij ZorgDomein als accountmanager voor de eerstelijn waarbij zij een belangrijke rol vervult in het verbeteren van in de zorg door zorgverleners onderling, op een slimme manier, met elkaar te verbinden.