Datum: 10 mei 2024

EAOO Helsinki 2024 Conference: Advancing optometry and optics through tecnology and shared careVan 10 t/m 12 mei 2024 organiseert de European Academy of Optometry and Optics (EAOO) in Helsinki de 15th Annual Conference of the EAOO.

Het overkoepelende thema van het de EAOO-conferentie is "advancing optometry and optics through technology and shared care".

Het programma bevat o.a. de volgende sprekers;
Dr. Sandra S. Block, O.D., M. Ed., MPH, FAAO, FCOVD is emeritus hoogleraar aan het Illinois College of Optometry, Global Clinical Advisor en adviseur van het Special Olympics Lions Clubs International Opening Eyes-programma, en co-voorzitter van het National Center for Children's Vision and Eye Health. Haar lezing heeft de titel "Ervoor zorgen dat wij als eerstelijns oogzorgaanbieders deel uitmaken van de actie om vermijdbare visuele beperkingen aan te pakken: de rol van WCO!"

Dr. Leonard Witkamp is voormalig dermatoloog, oprichter en bestuurslid van KSYOS, het eerste digitale ziekenhuis in Nederland. Hij is hoogleraar digitale transformatie, voorheen verbonden aan de afdeling Medische Informatica van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.
Zijn lezing gaat over "Het ziekenhuis in 2030, is het in uw optiekpraktijk? -Het digitale zorgpad en de rol van de optiekpraktijken, optometristen en oogartsen."

Praktisch

Datum: 10-12 mei 2024
Locatie: Scandic Marina Congress Center te Helsinki, Finland
Voor: Optometristen
Meer informatie: klik hier
Inschrijven: klik hier
 


Lees verder