Webinar: Laat je zien!

Webinar: Laat je zien!

Hoe zorg jij ervoor dat de huis-, oogarts en cliënt jou ziet als de expert van het gezonde oog en het beste advies kan geven over klachten van droge ogen, het beste optische hulpmiddel kan adviseren bij de hulpvraag en het herkennen van oogaandoeningen? Hoe bouw je aan een sterk merk en een goede reputatie? Op welke doelgroep zou je je moeten richten? Waarin onderscheid jij van andere zorgaanbieders? Hoe kun je waarde toekennen aan de verschillende zorgproducten die jij biedt?
 
Tijdens dit webinar zullen naast de nieuwste inzichten van een marketing strateeg ook ervaringsverhalen horen van optometristen die zich sterk gepositioneerd hebben in de eerste- en tweedelijn en die een goede relatie hebben opgebouwd met huisartsen in de regio.  De huisarts heeft hen weten te vinden om de laagcomplexe oogklachten naar te verwijzen, maar dat is niet vanzelf gegaan. Wat is hun geheim? Tijdens dit webinar ontdek je de nieuwste inzichten en praktische handvatten op het gebied van strategische positionering, reputatiemanagement en stakeholdersmanagement. Dit is de kans om te ontdekken dat jouw optometriepraktijk er toe doet!
 

Datum: 1 november 2021
Aanvang: 19.30 uur - 21.00 uur
Kosten: deelname kosteloos voor OVN (aspirant-) leden
ADAP accreditatie: 1,5 KP-punt (onder voorbehoud, in aanvraag)


Klik hier om je in te schrijven.
Wij sluiten de inschrijving voor deze scholing op 1 november 2021 om 12.00 uur. 

Inschrijving kan alleen via een iDeal-betaling worden voldaan. Komt u van buiten Nederland neem dan contact met ons op via info@optometrie.nl . 


Deze scholing wordt gesponsord door Tramedico.
 


Lees verder