Datum: 20 december 2023

Webinar '​Hoe maak ik van mijn visitatie een succes?'


Binnen de optometrie is kwaliteitsvisitatie relatief nieuw. Toch heeft het in korte tijd al een belangrijke plek ingenomen in de professionele ontwikkeling van de optometrist en het verkrijgen van een vergoeding voor de Juiste Oogzorg op de Juiste Plek (JZOJP). Hoe kun je als optometrist profiteren van visitatie? Wat moet je er voor doen? Hoeveel tijd vraagt het? En hoe zorg je dat je visitatie resultaat oplevert?

In deze workshop delen Mendy Snel en Annemarie Hagemeijer hiervoor de belangrijkste stappen, tips en hulpmiddelen. Aan de hand van voorbeelden gaan deelnemers praktisch aan de slag en kan direct ingespeeld worden op bekende valkuilen en vragen die opkomen. Ook is er aandacht voor de rol van de werkgever bij visitatie. Deze workshop is zeer geschikt voor optometristen die overwegen met visitatie aan de slag te gaan of er net mee gestart zijn. Na deze workshop weten deelnemers wat nodig is om van visitatie een succes te maken. 

Praktisch

Wanneer: tot 20 december 2023
Waar: online
Voor wie: OVN-leden 
Kosten: kosteloos
ADAP-accreditatie: 1 KP-punt
Inschrijven: alle OVN-leden hebben op 12 april 2023 een link ontvangen om het webinar terug te kijken. Heb je de link niet ontvangen, neem dan contact op met info@optometrie.nl
 


Lees verder