Datum: 17 juni 2022

VitEducatief Congres 2022 ‘EYEopener, het oog wil ook wat’

VitEducatief Congres 2022 ‘EYEopener, het oog wil ook wat’ 

Ze worden bezongen, ze worden gelaserd, ze worden versierd, ze worden af en toe dichtgeknepen of juist ergens op gericht. Als we wakker zijn, werken ze non stop, maar ze zorgen er ook voor dat we in slaap vallen. Genoeg redenen om alle ogen eens te richten op dit bijzondere zintuig.
 
Onze ogen verschaffen onze hersenen, als kleine periscopen, informatie over wat er in onze omgeving gebeurt. Tegelijkertijd zijn het ook de spiegels van onze ziel: ze laten aan anderen zien hoe wij ons voelen en ook waar zich de zwakke plekken in ons lichaam bevinden. Staafjes, kegeltjes, achterste oogkamer, vaatvlies, blinde vlek, nervus opticus, een kleine bloemlezing uit de onderdelen van dit bijzondere en complexe zintuig.

Op ons congres komt een aantal gerenommeerde en boeiende sprekers aan het woord over het oog in al zijn facetten. Een greep uit de inhoud:
- Welke taal spreken onze ogen?
- Hoe houden of krijgen we ze weer in goede conditie?
- Hoe kunnen onze ogen ons helpen om een trauma te verwerken?
- Wat te doen bij asthenopie?
- Wat hebben onze ogen te maken met ons bioritme?
- Wat is de invloed van onze genen op onze ogen?
- Zijn een bril of lenzen altijd noodzakelijk?

Praktische informatie 

Locatie Cultuur- en congrescentrum Antropia, Driebergen-Zeist + ONLINE
Datum 17 juni 2022
Tijd 10:00 – 16:30 uur

U kunt er van uitgaan dat wij 17 juni ons uiterste best zullen doen om u allemaal een geslaagde dag te bezorgen op welke wijze u ook deelneemt.
U kunt fysiek aanwezig zijn, maar hebt tevens de mogelijkheid om het congres online bij te wonen. Twijfelt u over de keuze, neem gerust contact met ons op. U kunt uw keuze te allen tijde wijzigen.
 
Prijzen
Deelname op locatie: €99,- excl. BTW. 
Online deelname: € 60,00 excl. BTW.

Bij de prijzen zijn inbegrepen: syllabus, goed gevulde goodiebag t.w.v. € 75,- (bij fysieke deelname), PDF’s van de presentaties, terugkijklink van de congres livestream, deelnamecertificaat voor accreditaties en catering (koffie/thee, lunch, enz.) voor de deelnemers op locatie.

Bij interesse kunt u zich hier aanmelden.   
 


Lees verder